martes, 5 de julio de 2011

altres voluntaris

 Trevor + T.J (USA)
Acabadets de sortir de la uni (ell ha estudiat ciencies polítiques i socials, i ella medicina, especialitzada en malalties infeccioses). La T.J. és nascuda a Iran i està aquí en un programa d'ajuda a malalts i portadors del virus de la SIDA. Ell dona classes en vàries escoles de la zona. Els dos són encantadors, "really sweet".. I bons cuiners! ahir ens van preparar una pasta increíble amb garlic bread incluida :)


Vicky + Tasha (Australia)
Estan aquí per construïnt una clínica d'assistència al part.
La Vicky és mid-wife (partera) i té 50 anys (i 4 fills que l'esperen a la costa est australiana), la Natasha l'ajuda.. és més jove i repeteix experiència a Kenya, després d'un temps recaudant diners .. és un nervi.. Les dues són dedicació, esperança, emoció..

Dan (USA)
Té 40 anys i en fa 1 que va decidir que això de guanyar pasta a cabassos no era prou "enriquidor" així que va decidir venir cap aquí, i porta 7 mesos dedicat a ensenyar anglès i participar en altres projectes.

Això és com un lloc d'acollida de voluntaris. En realitat són dues cases amb un parell d'habitacions amb lliteres, i un espai limitat per la monstruositat de bosses que portem tots... Els macs i el netbooks no escassegen i tothom està enganxat a fer algun blog, per intentar compartir tantes coses..

Ps. Mami!! Jo sóc (i amb diferència!!!) La més endreçada de tota la tropa!!!! Jeje


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Merci per enriquir el blog amb el teu comentari!
Gracias por enriquecer el blog con tu comentario!
Thanks for adding to the blog with your comment!
:)